O mamă a fost prinsă beată la volan, cu cei trei copii în mașină, după ce a spus că nu-și permite să-i ducă la creșă

2 min read
O mamă a fost prinsă beată la volan, cu cei trei copii în mașină, după ce a spus că nu-și permite să-i ducă la creșă

Șomera Maxine Watts, fost funcționar public, în vârstă de 40 de ani, băuse vin înainte de a se urca la volanul mașinii sale pentru a merge la supermarket și a intrat cu spatele într-un alt autoturism. Ea a făcut schimb de date personale cu celălalt șofer, care a sunat apoi la poliție pentru a spune că Maxine vorbea greu și că mirosea a alcool. Femeia a fost arestată și nu a trecut testul de alcoolemie.

Foto: Maxine Watts/ Cavendish Press (Manchester)

Mai devreme în cursul zilei, mama singură fusese intervievată de ziarul local cu privire la costurile de îngrijire a copiilor, susținând că nu se poate întoarce la locul de muncă deoarece ar costa 2.355 de lire sterline pe lună pentru a-și duce fiicele de patru și doi ani și fiul de un an la o creșă. La cinci zile după arestarea ei, articolul a fost tipărit în Wirral Globe, cu Watts spunând: „Vreau să încep să fiu capabilă să-mi întrețin familia.”.
Tribunalul local a auzit că Watts, din Great Sutton, Cheshire, care a lucrat ca manager al unei autorități locale, a băut două pahare de vin de 120 ml după interviu și înainte de a merge la cumpărături. Ea a fost arestată la domiciliu, unde a picat testul de alcoolemie. Ulterior, la secția de poliție, a încercat de nouă ori să dea o probă de respirație, dar nu a reușit din cauza unor „dificultăți”. I s-a interzis să conducă timp de 16 luni.

Foto: Maxine Watts/ Cavendish Press (Manchester)

Georgia Leyland, procuror, a declarat: „Era 23 septembrie, în jurul orei 18:15. Martorii se aflau amândoi în mașina lor pe Gleneagles Road, Little Sutton, când inculpatul a dat cu spatele în ușa pasagerului mașinii lor. Inculpatul a oprit în apropiere și a făcut schimb de date personale cu șoferul.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.