O mamă din Neamț și-a ținut ostatic propriul copil în apartamentul inundat. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale

2 min read
O mamă din Neamț și-a ținut ostatic propriul copil în apartamentul inundat. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale

Pe 22 mai 2021 forțele de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ au intervenit pentru a salva un copil de 7 ani într-un imobil din centrul orașului Piatra Neamț. Mama acestuia inundase apartamentul și se baricadase în el. Vecinii ştiau că cei doi sunt în casă, au încercat să comunice cu femeia de 39 de ani, dar pentru că nimeni nu răspundea la uşă, au cerut ajutorul forţelor de ordine. A fost nevoie să se apeleze la un negociator, însă aceasta nu a fost înduplecată așa că s-a recurs la o acțiune în forță a luptătorilor SAS. 
„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind solicitat sprijinul negociatorilor şi al luptătorilor SAS. Aceştia au încercat să ia legătura cu persoana în cauză, fără rezultat, procedând la spargerea uşii şi a unui geam. S-a reuşit salvarea celor două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani şi un minor în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamţ“, a comunicat Poliţia Neamţ.   
Se pare că mama suferea de afecțiuni de natură psihică care s-au înrăutățit pentru că nu și-a mai luat tratamentul prescris. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ pentru îngrijiri medicale. 
Minorul a fost preluat de către reprezentanții de la Direcția Generală de Protecţie Socială, și apoi a ajuns în îngrijirea unuia dintre bunici. Comform specialiștilor minorul s-ar putea să aibă nevoie de consiliere psihologică în urma incidentului. 

Surse: Adevărul, Click, Realitatea

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.