O mamă îi pune unghii false bebelușului ei și internetul o ia razna

2 min read
O mamă îi pune unghii false bebelușului ei și internetul o ia razna

Atunci când bebelușii se nasc, au unghiile destul de mari și de ascuțite, de aceea majoritatea părinților le pun mănuși pentru a nu se zgâria. Însă o mamă a ignorat acest pericol și a ajuns să posteze pe Facebook, raportează Daily Mail, imagini cu mai multe tipuri de manichiuri pentru … bebeluși. 
 
Comentariile nu au întârziat să apară și postarea a devenit foarte repede virală. Multe persoane au subliniat că fotografiile par editate și că trebuie luate ca pe o glumă. Însă au fost și multe mame care chiar au fost interesate de un astfel de serviciu. Fotografia a fost preluată în toată Social Media și a devenit un subiect serios de discuție, chiar și mari vedete de la Hollywood arătându-se oripilate de un astfel de gest. 
Citește și: O mamă este atacată pe internet pentru că îi pensează sprâncenele bebelușului ei

 „Ar trebui să ții unghiile bebelușului tăiate scurt, astfel încât să nu se rănească singur … acest lucru este trashy și de prost gust”
„Acest lucru este extrem de periculos. Bebelușii adesea se vor scărpina la ochi sau pe față și chiar și fără unghii vor lăsa urme de zgârieturi. Îți pui copilul în pericol.”
„Aș putea înțelege să dăm cu ojă unghiile unui bebeluș, dar oferindu-le altele false? Este prea periculos! Ei își ating în mod constant fețele, așa că le-ar putea dăuna ochilor. Este mai bine să așteptați până când vor mai crește.”
„Oh, Doamne, acest lucru pare atât de periculos atât pentru bebeluș, cât și pentru oricine din jurul lor”.
”Mie mi se pare că este abuz al copilului.”

Mai mult, gluma s-a dus atât de departe, încât unele mame au crezut că acest serviciu poate fi folosit și pentru bebelușii din pântece. Mai precis,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.