Sondaj | 58% dintre bucureșteni sunt în dezacord sau indeciși cu privire la decizia edilului Capitalei de a suspenda finanțarea pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului

1 min read
Sondaj | 58% dintre bucureșteni sunt în dezacord sau indeciși cu privire la decizia edilului Capitalei de a suspenda finanțarea pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului

În cadrul unui sondaj realizat de Avangarde, 42% dintre cetățenii respondenți sunt de acord cu decizia Primăriei Generale de a nu mai acorda bani în vederea finalizării construcției Catedrala Mântuirii Neamului, 35% spun că este o decizie greșită, iar 23% declară că nu știu sau nu răspund, conform G4Media.
sursă foto: Avangarde
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat, la jumătatea lunii martie, că în 2021 nu vor fi alocați bani pentru Catedrală.
Sondajul a fost realizat în perioada 15–26 martie, pe un eșantion format din 900 de persoane din populația adultă a României, prin metoda CATI (interviuri telefonice), cu o marjă de eroare de 3,2%.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.