O mamă riscă închisoarea după ce și-a lăsat fiica adolescentă să aibă grijă de copiii mai mici

2 min read
O mamă riscă închisoarea după ce și-a lăsat fiica adolescentă să aibă grijă de copiii mai mici

O mamă singură și-a lăsat fiica adolescentă să aibă grijă de copiii mai mici
Melissa Henderson (din Georgia, SUA), este mama a cinci copii, iar în 2020, în perioada în care și grădinițele au fost închise din cauza pandemiei, a fost nevoită să găsească o soluție pentru copiii săi mai mici. Întrucât nu își permitea să aibă o bonă, a hotărât să-i lase pe aceștia în grija fetei mai mari, Linley (în vârsta de 14 ani) pentru a putea să meargă la muncă.

Sursă poză:  facebook.com/melissa.s.jones.92
În timp ce Linley era ocupată cu școala online, nu a sesizat când fratele mai mic (Thaddeus), în vârstă de 4 ani, a plecat din casă și s-a dus afară pentru a se putea juca alături de prietenul său. Fata și-a dat seama că fratele său lipsea după 10-15 minute, găsindu-l la joacă în fața casei celuilalt copil. Până când l-a găsit, părinții acelui copil sunaseră deja la poliție. 
După ce polițiștii au discutat cu Melissa, totul părea în ordine, dar după o săptămână aceștia au revenit și lucrurile s-au complicat pentru aceasta. 
Mama a fost arestată
Cea care și-a lăsat copiii mai mici în grija fiicei mai mari a fost în final arestată. Melissa Henderson ajunsese în atenția „Serviciilor pentru Familie și pentru Protecția Copilului” Georgia după ce fiul ei cel mic fusese găsit singur afară pe când avea vârsta de 3 ani. Când copilul plecase din casă pe când se afla în grija surorii mari, Linley, mama nu mai era sub supravegherea autorităților. Acestea au stabilit că nu găsiseră nimic semnificativ și au închis cazul. 
Șeriful adjunct Marc Pilote a fost cel care a avut inițiativa arestării mamei la două săptămâni de la incidentul în care Thaddeus ieșise din casă în intervalul în care se afla sub supravegherea surorii sale.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.