Păpușa Barbie care alăptează. De acord cu ea sau nu?

2 min read
Păpușa Barbie care alăptează. De acord cu ea sau nu?

„Femeile au primit darul uimitor de a putea purta și hrăni copiii și să fie rușinate pentru că fac acest lucru este pur și simplu greșit. Este un lucru complet natural și normal”, a declarat Strachan, în vârstă de 28 de ani, pentru people.com.
A fost creată păpușa Barbie care alăptează! 

„Am pus un bebeluș de jucărie în brațele păpușii Barbie a copilului meu în așa fel încât să imite o poziție de alăptare. Și uite așa s-a născut prima versiune a lui Barbie care alăptează”, mai spune mămica. Ea spune că ideea i-a venit atunci când a început să modeleze păpuși inspirate de prietenele din grupul ei de sprijin pentru părinți: „Toate sunt femei minunate și de nădejde. Multe dintre ele sunt susținătoare ale alăptării în public”, explică ea.
Citește și: Acum există păpuși Barbie cu dizabilități și în scaun cu rotile
Strachan a postat fotografii ale păpușilor pe internet, iar alte mame și-au dorit imediat câte un exemplar. De atunci, ea a mai creat câteva care s-au vândut rapid pe pagină ei Etsy și intenționează să continue.

Creatoarea de păpuși povestește cum a devenit o susținătoare pasionată alaptatului în public: „La fel ca multe mame tinere, credeam că alăptatul în public este ceva de care trebuie să ne fie rușine și mă feream să fac acest lucru”, spune ea. „Îmi amintesc de o ocazie în care eram la cumpărături cu prietenii și cel mai mare dintre ei, care avea atunci aproximativ două săptămâni, a devenit agitat. Centrul comercial în care ne aflăm era foarte aglomerat, iar camera părinților pe care o rezervă pentru îngrijirea bebelușilor era prea plină pentru a-mi hrăni bebelușul, așa că nu mi-a rămas altă opțiune decât să o fac într-un colț retras al unui magazin. Chiar și așa,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.