VIDEO | Dan Puric, o nouă prezență într-un clip muzical cu mesaj anti-sistem: Suflete digitale

2 min read
VIDEO | Dan Puric, o nouă prezență într-un clip muzical cu mesaj anti-sistem: Suflete digitale

Actorul și regizorul Dan Puric apare cu un monolog în piesa „Suflete digitale”, lansată pe 18 iunie de către rapper-ul Ad Litteram.
Melodia se numește „Suflete moarte” și este descrisă drept „un semnal de trezire a conștiinței”.
„Dacă ești bine construit și în jurul tău ceva nu merge, nu te schimba, lumea e greșită. Imunitatea noastră, ca români, este credința.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Ți se ia credința, ți se ia tradiția, ți se ia familia. Viitorul României nu îl mai avem noi. Viitorul României este făcut în laborator.
Tineretul de astăzi nu mai învață trecutul țării, ci învață pe de rost, opinii politice.[…] Cine nu cunoaște istoria, riscă să o repete”, spune, printre altele, Dan Puric în monologul său.
Nu este prima colaborare muzicală a lui Dan Puric cu artistul Ad Litteram (Cristian Scânteie Ionescu). Ei mai lucrat împreună și la piesa Pax, lansată pe 8 decembrie anul trecut.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. 

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.