Parcă nu mai ai deloc energie? Ia BienPlus Energy Stick!

1 min read
Parcă nu mai ai deloc energie? Ia BienPlus Energy Stick!

Pentru momentele în care cafeaua sau dorința de a fi eficient nu te mai ajută, BienPlus Energy Stick îți dă un boost de energie binevenită. 

Un produs 100% natural, BienPlus Energy Stick conține un complex de doi aminoacizi, cafeină și 4 vitamine (vitamina B6, vitamina B12, vitamina B3 si vitamina B5) care susțin activitățile desfășurate în orice moment al zilei prin reducerea oboselii și extenuării și creșterea capacității de concentrare.
BienPlus Energy Stick are o administrare ușoară și rapidă: conținutul plicului se descarcă pe limbă și se lasă să se topească în gură.

Află mai multe informații despre BienPlus Energy Stick de pe shop.fitermanpharma.ro sau de pe rețelele sociale:  facebook.com/BienPlus-Biendormir.

Surse foto: PR, istockphoto.com

Alte articole care te-ar putea interesa

Plusul tău zilnic de bine Toamna aduce schimbări pe toate planurile: frunze arămii, adieri răcoroase, recolte parfumate… dar și agitație, stres la birou, astenie, lipsă de energie. Nu te poți concentra,…

Cum sa ai energie intreaga zi Specialistii in nutritie spun ca, pentru a avea energie intreaga zi, nu trebuie sa sari peste micul dejun. Pe langa faptul ca, stand nemancat pana la ora pranzului, vei manca atunci mai mult…

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.