Parlamentul European, așteptat să declare Uniunea Europeană drept „zonă a libertății pentru LGBTIQ”

2 min read
Parlamentul European, așteptat să declare Uniunea Europeană drept „zonă a libertății pentru LGBTIQ”

Miercuri și joi se va dezbate și vota o rezoluție în Parlamentul European prin care Uniunea Europeană va fi declarată „Zonă liberă pentru LGBTIQ”, informează siteul oficial al instituției.
Rezoluția vine ca un răspuns la zonele libere de LGBTIQ din Polonia. La doi ani după ce primul comitat polonez s-a declarat „zonă liberă de ideologia LGBTIQ”, exemplul său a fost urmat de zeci de alte comitate, regiuni și municipii.
În acest context, rezoluția Parlamentului European se dorește o declarație care să ateste că discriminarea persoanelor din categoria LGBTIQ reprezintă o încălcare clară a valorilor fundamentale europene.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Dezbaterea urmează să aibă loc miercuri, iar votul joi. Într-o rezoluție adoptată în decembrie 2019, deputații europeni au condamnat cu fermitate înființarea de „zone libere de LGBTI” în Polonia, precum și toate tipurile de atacuri în alte state membre asupra drepturilor LGBTI.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.