Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta

2 min read
Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta

Tramvaiul Colindelor va circula în București între 12 decembrie și 3 ianuarie 2023. Traseul tramvaiului se va desfășura pe linia 1.
„Magia Sărbătorilor de iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi. Ducem tradiția mai departe și oferim tuturor călătorilor noștri Tramvaiul Colindelor” a declarat STB, potrivit ziarului Adevărul.

Așadar, persoanele care circulă cu tramvaiul pe traseul liniei 1, vor avea parte de o călătorie inedită, care va transforma deplasările obișnuite într-un prilej de bucurie.
Tramvaiul special va circula în regim de program normal și va puitea fi localizat în timp real (la fel ca celelalte linii de transport în comun) în aplicația InfoTB. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.
Călătorii vor fi încântați de o selecție impresionantă de colinde românești, dar și internaționale.
 „Am pregătit cea mai frumoasă selecţie de colinde româneşti şi internaţionale, precum şi o colecţie de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare. Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri şi sentimente deosebite” mai declară STB.
Așadar dacă ești în București în perioada 12 decembrie – 3 ianuarie 2023 și ești curios cum e o călătorie cu Tramvaiul Colindelor, sau pur și simplu ai treabă în oraș și vrei să te relaxezi pe drum, urcă-te în tramvai și dacă îți place, împarte vestea și cu ceilalți, distribuind acest articol. Surse articol: https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/tramvaiul-colindelor-circula-pe-linia-1-din-2226975.html

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.