PNL și valul 4 – CRITICII.RO

2 min read
PNL și valul 4 – CRITICII.RO

Apreciez enorm amabilitatea acestui virus pe nume Covid. Ne-a lăsat în pace peste vară să putem să ne vedem liniștiți de concedii. Acum, că luna august este pe sfârșite și începând cu luna septembrie se reia activitatea pentru cei mai mulți dintre români, amicul Covid se bagă din nou în seamă, face valuri. A făcut până acum vreo 3 , acum urmează valul 4 , ca la teatru.

Sigur că vinovații suntem noi, cei care nu ne-am vaccinat. Așa ne transmit pseudoguvernantii. De-a lungul acestei teoretice pandemii, ne-au transmis mesaje dintre cele mai variante, lacrimogene, emoționante, aspre, subliminale, categorice, amenințătoare, pentru a ne convinge să ne vaccinăm.

Dar lumea nu a putut fi păcălită, cel puțin nu pentru mult timp. Procentul celor vaccinați nu a fost unul ridicat, iar lor , pseudoguvernantilor, nu le-au ieșit calculele. Acum au apelat la artileria grea: valul 4 și din nou restricțiile aberante care au mai fost: economia închisă, școlile sigilate, dar acum toate acestea se pare că vor veni cu ceva în plus: discriminări între cei vaccinați și cei nevaccinati, discriminări care nu respectă regulile elementare ale drepturilor omului. Iar marionetele cocoțate în vârful politicii românești se întrec în declarații care mai de care mai halucinante. Auziți dovadă de inteligență care dă pe dinafară: „nu vor fi restricții pentru cei nevaccinati, doar facilități pentru cei vaccinați”.

Despre faptul că trebuie făcută și o a treia doză , am tot vorbit, nu insist aici.

Facem pariu că vine valul , îmi ia calul, versiunea 4.0, imediat după 25 septembrie? Nu, nu sunt Mafalda, dar veți vedea că așa va fi. De ce? Păi, atunci este Congresul PNL și nu își permite nimeni să dea drumul la val mai devreme.

Cine crede că noi uităm, se înșală. Mai țineți minte când a mai fost un val? După parlamentarele din decembrie. Înainte de alegeri, ne țineau că pe șobolani în case, ne amenințau că dacă ieșim, vor fi înmormântări. Abia puteai merge până la magazin să iți cumperi de mâncare, dar ei au desfășurat alegerile făcând culoar separat pentru cei care aveau simptome suspecte de Covid. Dar dacă te duceai într-un magazin să cumperi ceva și iți luau temperatura și se dovedea că ai febră, nu puteai intra. Totul doar pentru interesele lor.

Repet ce am mai tot spus: vina este a noastră. Daca am luat cu toții atitudine , ei nu ar mai avea nicio putere. O mână de viermi fară coloană ne ghidează nouă viața. Ajunge! Că dacă nu, va urma valul 5. Știți când? CÂND VOR EI

Atenție la noua tulpina de Covid. Tulpina Cîțu!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.