Premierul Florin Cîțu a anunțat că datele românilor din evidența populației a MAI vor fi fi la dispoziția BĂNCILOR

2 min read
Premierul Florin Cîțu a anunțat că datele românilor din evidența populației a MAI vor fi fi la dispoziția BĂNCILOR

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că băncile vor avea acces la baza de date a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), deoarece au cerut acces la aceste informații.
„Se va rezolva problema. Am înțeles nevoia, pentru că, pe de o parte există Oficiul de Spălare a Banilor care cere informații de la sistemul bancar și le impune anumite reguli, iar pe de altă parte nu au cum să ia aceste informații, sunt cumva prinși la mijloc. Vom găsi soluția să aibă acces la informații pentru know your client și vor rezolva anul acesta”, a declarat Cîțu.
Avocatul Gheorghe Piperea a comentat anunțul Premierului:
„Se zice că la întâlnirea lui van Groningen cu vătaful său, Cîțu, s-a discutat accesul băncilor la datele noastre cu caracter personal. Probabil că sunt cele colectate timp de un an și jumătate, în pandemie. Iată un bun motiv pentru disperarea cu care tehnocrații se grăbesc să impună adeverința “verde””.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.