PRETEXT. USR vrea să iasă de la guvernare deoarece nu are oameni competenți

2 min read
PRETEXT. USR vrea să iasă de la guvernare deoarece nu are oameni competenți

USR amenință cu ieșirea de la guvernare. Un mesaj public a fost dat astăzi de către Dan Barna, președintele USR. Acesta a cerut demisia lui Florin Cîțu, dar nu pentru că este un slab șef de guvern ci pentru că l-a dat afară pe Vlad Voiculescu după eșecul de la sănătate.

România este în colaps, în ciuda măsurilor aplicate suntem pe locul 10 din lume la procentul persoanelor decedate. Nu știm dacă raportările sunt false sau chiar asta este realitatea. În toate cazurile este rău.

USR nu are oameni cu care să conducă ministerele și județele. Acest lucru este cert. Au stat 8 ani în opoziție însă nu poți să își maschezi incompetența la nesfârșit: românii vor să te vadă la muncă, nu doar la criticat.

Miniștrii și secretarii de stat puși de USR sunt sub orice critică. Cu greu ai pune așa oameni să conducă un boutique de bloc, ce să mai vorbești de o țară.

Incompetența lor se vede acum că sunt în fața reflectoarelor. Din instinct chiar și astăzi nu se pot abține să nu dea vina pe alții. Ba e de vină femeia de serviciu, ba AUR, ba dușmanii poporului, ba PSD… Dar ei se află la putere, au toate pârghiile să facă bine țării.

Dar nu au cu cine.

Tocmai de aceea USR vrea pe bune să se retragă de la guvernare, pentru că nu și-a dorit asta. Lor le-a plăcut în opoziție unde salariul merge și nu trebuie să faci nimic. Dai puțin din gură și banii românilor vin.

USR își dorește să plece, nu mai dorește să joace piesa guvernării pentru că nu are oameni capabili să muncească ci doar să critice

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.