Nu știi ce pardoseală se potrivește mai bine pentru casa ta? Iată care sunt avantajele fiecărui tip! (P)

2 min read
Nu știi ce pardoseală se potrivește mai bine pentru casa ta? Iată care sunt avantajele fiecărui tip! (P)

Diversitatea de opțiuni disponibile în magazinele de specialitate te pot pune în dificultate atunci când trebuie să alegi o nouă pardoseală pentru locuința ta, fie că este vorba de living, dormitoare sau hol, fie de bucătărie sau baie. În luarea unei decizii, trebuie să ții cont de mai multe aspecte importante, fiind necesare tipuri diferite dacă ai copii sau dacă nu ai mult timp la dispoziție pentru curățenie. Așadar, nu lua în considerare doar prețul sau aspectul, deoarece o pardoseală trebuie să fie utilă și ușor de întreținut, pentru a rezista o perioadă cât mai mare de timp, în condiții foarte bune.
Iată care sunt caracteristicile fiecărui tip de pardoseală:
Parchetul din lemn masiv

Este considerat cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de pardoseli, deoarece este un material de calitate superioară și se integrează foarte bine cu stilul oricărei case, datorită varietății culorilor, finisajelor și texturilor. Lemnul masiv este foarte rezistent, astfel că durata de viață a parchetului tău va fi una îndelungată, ceea ce înseamnă că valoarea locuinței tale va spori datorită acestuia, în cazul în care te vei hotărî în viitor să o vinzi.
Pe lângă beneficiile de ordin estetic și al durabilității, parchetul de lemn masiv este hipoalergenic și foarte ușor de întreținut. În acest sens, dacă vei aplica sfaturile de curățare, nu te vei confrunta cu pete deranjante.
Parchetul laminat
Această pardoseală este foarte rezistentă la zgârieturi, pete și decolorări, ceea ce înseamnă că se potrivește foarte bine în living-uri și dormitoare, unde nivelul de mișcare este ridicat. De asemenea, acesta presupune costuri reduse de achiziție și de întreținere, fiind și foarte simplu de montat. Dacă ai ajuns la concluzia că aceasta este opțiunea potrivită pentru locuința ta, intră pe Hornbach.ro și alege de aici parchetul laminat care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.