Prietenia nu ține cont de specie: cum au devenit un câine și un șobolan cei mai buni prieteni

2 min read
Prietenia nu ține cont de specie: cum au devenit un câine și un șobolan cei mai buni prieteni

Un câine de terapie a fost deprimat și singur, până când a devenit cel mai bun prieten al unui șobolan
Când Osiris era doar un cățeluș, a fost abandonat de către foștii stăpâni. Patrupedul a fost lăsat într-o parcare și nu știa ce avea să se aleagă de el, dar, din fericire, oamenii care treceau prin zonă au anunțat Serviciul Poliția Animalelor.
Nu a durat mult până când s-a găsit un cămin pentru adorabilul ciobănesc olandez. De fapt, familia care l-a primit s-a îndrăgostit iremediabil de el și a decis să îl păstreze permanent în loc să aibă grijă de el până când va fi pregătit pentru adopție. Osiris făcea acum parte din familie! Avea în sfârșit un cămin iubitor și primea multă atenție și îngrijire, dar îi lipsea un lucru esențial în viața lui: un prieten.

Citește și: 50 de fotografii care dovedesc dragostea animalelor pentru puii lor
Întâlnirea cu șobolanul Riff i-a schimbat complet viața cățelului!
Chiar dacă Riff este doar o fracțiune din mărimea câinelui și are doar trei luni, cei doi se înțeleg incredibil de bine.  Stăpânii lui Osiris recunosc că erau foarte îngrijorați că cei doi nu se vor putea suporta unul pe celălalt – sau chiar mai rău, că câinele va încerca să-l rănească în vreun fel pe șobolanul Riff. Dar s-a dovedit că aceste temeri au fost complet inutile, deoarece cei doi sunt acum practic inseparabili!

Cine a spus că un șobolan și un cățel nu pot fi cei mai buni prieteni?
Șobolanul Riff a fost salvat când avea doar patru săptămâni. Din cauza vârstei sale fragede, a fost important să fie hrănit corespunzător și să primească toate îngrijirile medicale și atenția de care are nevoie. Starea lui a fost destul de problematică la început,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.