Primarul unei comune din județul Mureș a provocat un accident și a fugit de la locul faptei. Dan Tănasă (AUR) solicită MAI să demareze un control la IPJ Mureș

1 min read
Dan Tănasă: Solicit Avocatului Poporului să îl demită pe adjunctul, Molnar Zsolt – 60m.ro

Deputatul AUR Dan Tănasă a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, să dispună începerea unui control la IPJ Mureș, ca urmare a sesizărilor trimise de către mai mulți locuitori ai comunei Miheșu de Câmpie. Potrivit informațiilor, primarul localității a provocat un accident și a fugit de la locul faptei.

În calitate de deputat al circumscripției electorale Mureș, am primit o sesizare efectuată în solidar de un grup de locuitori ai comunei Miheșu de Câmpie prin care îmi este adus la cunoștință o gravă faptă, un accident rutier petrecut în localitate, în data de 20 octombrie 2020 în jurul orei 19.30, accident soldat cu două victime lovite pe trecere de pietoni, autorul accidentului fugind de la locul faptei.

Petenții susțin că autorul accidentului ar fi chiar primarul comunei, domnul Casoni Emil care conducea autoturismul primăriei marca Dacia Duster cu nr de înmatriculare MS 24 XWJ, făcând în acest sens plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Mureș prezentând toate dovezile pentru deschiderea unui dosar.  În ciuda evidențelor, IPJ Mureș nu a soluționat acest dosar și  nu au identificat autorul accidentului.
        

Dat fiind gravitatea acuzațiilor și lipsa unei reacții a IPJ Mureș, vă solicit să demarați un control la IPJ Mureș pentru a verifica cele sesizate. De asemenea vă rog să îmi comunicați dacă aveți cunoștință despre acest caz.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.