Prin atacurile împotriva ÎPS Teodosie și a Bisericii Ortodoxe Române se dorește anularea Lui Dumnezeu și recrucificarea Lui Hristos – CRITICII.RO

3 min read
Prin atacurile împotriva ÎPS Teodosie și a Bisericii Ortodoxe Române se dorește anularea Lui Dumnezeu și recrucificarea Lui Hristos – CRITICII.RO

Distribuie acest articol!Linșajul împotriva ÎPS Teodosie m-a făcut să iau atitudine, apărând scrierile teologice ale Sfintei Scripturi, dar și libertatea religioasă încălcată de regimul Iohannis. Din acest motiv în ultimele două zile am primit sute de mesaje cu înjurături și amenințări, iar pe motiv că am scris în apărarea tezelor teologice și al adevărului biblic al Bisericii Ortodoxe, Facebook mi-a blocat pagina oficială pentru că i-am încălcat politicile, dându-mi de înțeles că a fi credincios e total interzis!
Cu această ocazie am constatat cu mâhnire că prin atacurile împotriva ÎPS Teodosie si a Bisericii Ortodoxe Române, de fapt se dorește anularea Lui Dumnezeu și recrucificarea Lui Hristos.În timp ce președintele unor români, într-o postare tot pe Facebook despre „Ziua Națională a Egalității de Șanse”, confunda principiul egalității dintre femei și bărbați cu egalitatea de gen, punctul culminant al ideologiei (trans)gender pe care se sprijină propaganda homosexualilor, ONG-ul VeDem Just, emanația judecătorului anti-familie normală Cristi Dănileț, îl reclama pe ÎPS Teodosie la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că nu se limitează la declarații „corecte, neutre și de susținere”.
Mai nou, turnătoria judecătorului Cristi Danileț (ca meserie acoperită), printr-un ONG finanțat de atei reformați, care-l denunță și-l acuză pe ÎPS Teodosie de misoginism biblic, împinge CNCD să se lupte chiar împotriva Lui Dumnezeu, sub pretextul că cei care propovăduiesc Sfânta Scriptură, aduc discriminări femeii.
CNCD, nu poate sancționa un cult recunoscut de Statul Român și orice amendă ar aplica acest consiliu, Cuvântul Lui Dumnezeu nu-L va putea schimba nimeni, niciodată!
Asistăm la o încercare de răzbunare pentru felul mărturisitor în care ÎPS Teodosie a apărat libertatea religioasă încălcată de regimul Iohannis, care de fapt este un atac al puterii politice împotriva tuturor românilor care au credință în Dumnezeu și indirect un atac împotriva Bisericii Lui Hristos.  Mărturisirea învățăturii creștin-ortodoxe nu poate fi nici neutră, nici „politically correct”, pentru că Hristos este capul Bisericii, iar El este Adevărul și Lumina. Cine impune de fapt aceste vremuri în care nu mai avem voie să spunem „mamă și tată”, să spunem “negru”, sau să mai dăm citate din Biblie? 
Trăim o perioadă în care nu e politic corect să mai vorbim despre Sodoma și Gomora, despre homosexualitate, despre nepurtarea măștii, sau nevaccinare. Nu mai avem voie! Această nouă normalitate absurdă ne vrea departe de spirit și de credință, dar foarte aproape de consumismul „științific” al toleranței pentru „cel rău”. Până la ridicarea restricției primită de la Facebook, în următoarea perioadă mă veți găsi pe pagina mea de Instagram:https://instagram.com/nicolaevoiculetofficial?igshid=qktb22wqowfd
Închei spunând: ÎPS Teodosie vrednic este, un rugător și un mărturisitor care mă inspiră!
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.