Profesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic? Florin Cîțu: Da, mergem în această direcție. Clar vom cere testare, care se va face pe banii lor

2 min read
Profesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic? Florin Cîțu: Da, mergem în această direcție. Clar vom cere testare, care se va face pe banii lor

Profesorii și medicii ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic printr-o ordonanță de urgență, potrivit declarațiilor premierului Florin Cîțu, făcute la briefingul de după ședința de Guvern de miercuri, relatează EduPedu.
Reporter: „Apropo de vaccinare, vom vedea în perioada următoare și o altă ordonanță de urgență prin care, spre exemplu, medicii, profesori, ar urma să fie obligați să se vaccineze sau să se testeze periodic tot prin ordonanță?
Florin Cîțu: Da, este…, mergem în această direcție, vom vedea care este cea mai bună măsură. Clar vom cere testare. Înțeleg că personalul medical este deja vaccinat în proporție de 70%, dar vom dori să fie testați. Vom vedea cea mai bună variantă. Acum discuția este pe actul normativ care va fi adoptat, avem astăzi această ordonanță de urgență, ce alte măsuri vom lua, vom vedea după aceea.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Reporter: Deci tot prin ordonanță de urgență se va lua?
Florin Cîțu: Da, este o discuție…
Reporter: Testarea se va face pe banii lor?
Florin Cîțu: În momentul de față aceasta este varianta.”
Declarațiile pot fi urmărite în videoclipul de mai jos:

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.