Programul lunii martie la Teatrul Ion Creangă

2 min read
Programul lunii martie la Teatrul Ion Creangă

Iar din dorința de a oferi activități cât mai diverse și distractive, printre montările scenice inventive, își fac loc mai multe ateliere tematice, care îmbină de la lecturi cu tâlc și activități de bricolaj, la tehnici aparte de pictură cu aluat sărat, plastilină sau năsturei colorați.  
PROGRAM MARTIE 2022 la Teatrul Ion Creangă

Amintiri într-o valiză (2-5 ani) 3.03, ora 18:00, Sala Mică 

Luând forma unei povești neobișnuite despre un călător teribil de amuzant și despre peripețiile sale extraordinare, spectacolul non-verbal se adresează micuților, dar și părinților, antrenând prin zâmbete imaginația, empatia și creativitatea spectatorilor săi de diferite vârste.

Supereroii revin! (4+) | 5.03, ora 11:00, găzduit de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Avem o veste nu tocmai plăcută… lumea poveștilor este amenințată de stăpânul Internetului. Tot ce trebuie să facem pentru a ne salva personajele preferate este să acordăm mai puțină importanță jocurilor video, să evadăm din lumea lor și să citim povești… astfel, cele mai îndrăgite personaje de basm vor reuși să evadeze din Valea Uitării. O altă misiune importantă a personajelor este aceea de a reuni familiile și de a le aduce aminte importanța petrecerii a cât mai mult timp împreună.

Glasul copilăriei (6+) | 5.03, ora 18:30, Sala Mică

Privită prin ochii unui copil, o zi petrecută la școală poate părea mai complicată decât ne putem imagina. Cu toții ne confruntăm cu sentimente de frustrare și neputință, iar lipsa de încredere în sine poate eroda personalitatea. Însă de cele mai multe ori, situația nu e chiar așa cum o percepem inițial și cel mai bine este să fim mereu atenți la cei din jur și să conștientizăm că suntem diferiți, adică unici. 

O mie și una de nopți – Lampa lui Aladin (5+) | 6.03,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.