Propunerea PSD ca judecător CCR este de râsul curcilor: mason cu facultatea făcută la o universitate nelicențiată

2 min read

Propunerea PSD ca judecător CSM este de râsul curcilor: mason cu facultatea făcută la o universitate nelicențiată.

PSD a propus la Curtea Constituțională un procuror mason cu diplomă la o facultate neacreditată .

Dimitrie-Bogdan Licu, candidatul PSD pentru postul de judecător la Curtea Constituțională a României este un personaj sulfuros cunoscut pentru apartenența la diferite grupuri de interese de tip mafiot ce asigură protecția oamenilor politici în fața brațului lung al legii.

Cu ajutorul domnului Licu politicieni de frunte ai statului român au dobândit protecție pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp. Printre cei mai vorace infractori din anturajul candidatului Licu îi putem enumera pe generalul Gabriel Oprea, Sorin Blejnar(omul cu șpăgile din regimul Băsescu), generalul SRI Ovidiu Soare și nașul Mircea Tudor.

Candidatul PSD pentru un loc de judecător la Curtea Constituțională a studiat dreptul la Universitatea particulară Spiru Haret din București (1991 – 1995), deasemenea universitatea nefiind acreditată. Diploma lui Bogdan Licu a fost eliberată de Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Bogdan Licu a obținut media 7,54 la licență, iar media anilor de studii din facultate a fost 7,08. La disciplina Drept penal, Licu a fost notat cu 5 și la drept civil cu 6. Media generală a fost „salvată” de Dreptul muncii, unde procurorul a obținut 10.

Bogdan Dimitrie Licu are o vechime de 25 de ani ca procuror, cea mai mare parte a carierei fiind șef datorită prietenilor săi din masonerie și politică.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.