Protest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii să se întoarcă la școala normală”

2 min read
Protest în Piața Universității pentru redeschiderea școlilor. „A venit timpul ca elevii să se întoarcă la școala normală”

Zeci de persoane au protestat, duminică, în Piața Universității din București, solicitând autorităților să redeschidă școlile, astfel încât elevii să se întoarcă în bănci, începând din 11 ianuarie.
Protestatarii au solicitat redeschiderea școlilor, în contextul în care România este singura țară europeană care a avut școlile „față în față” închise în 9 din cele 10 luni de pandemie, a informat Antena3.
A venit timpul ca toți copiii să se întoarcă la viata şi școala normală, au spus manifestanții, potrivit sursei citate.
După cum a relatat R3Media, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, săptămâna trecută, că termenul de 11 ianuarie pentru redeschiderea școlilor este „mult prea scurt”.
„Ministerul Educației, instituțional, își dorește redeschiderea cat mai grabnică a școlilor, în măsura în care situația epidemiologică o va permite. Revenirea la școală se va face ținând seama și de ceea ce vor face alte state care se confrunta cu aceeași problemă”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.