USR și PNL vor ține școlile închise. Primii se educă afară și cea de a doua categorie nu are nevoie de școală – CURIERUL ROMÂNESC

3 min read
USR și PNL vor ține școlile închise. Primii se educă afară și cea de a doua categorie nu are nevoie de școală – CURIERUL ROMÂNESC

Guvernul USR și PNL, susținut pe față de UDMR și pe ascuns de PSD, a decis: școlile din România vor rămâne închise. În Anglia școlile se deschid începând cu data de 4 ianuarie sau 11 ianuarie, în funcție de regiune.
Școala online nu este o soluție, nu este școală.
Avem deja aproape un an de când procesul de învățare a fost stopat. România este singura țară din Uniunea Europeană care a decis ca școlile să fie închise în timp ce majoritatea țărilor au luat măsuri punctuale ce au vizat fie doar școala în care s-a înregistrat un număr mare de cazuri, fie chiar numai clasa.
State cu un număr de morți și de persoane infectate cu mult mai mare au refuzat să aplice măsura dură a închiderii generale a unităților de învățământ. Școala la distanță s-a dovedit un eșec și practic România a pierdut un an.
Iată ce spun profesorii:
„Școala online este doar o formă de petrecere a timpului și de a ține copiii fixați în fața unui dispozitiv electronic. Procesul de învățare este puternic viciat deoarece este greu să îi ții pe cei mici concentrați fără a avea un contact direct.
Trebuie revenit de urgență la învățarea de pe bănci, așa cum se întâmplă în toate statele Europei. Trebuie să ne asumăm acest risc și să nu dăm de probleme și mai mari…
Deci soluția propusă de noi este una singură: revenirea de urgență în școli și asta chiar de mâine” a declarat Alina Pavelescu, învățător la o școală din Botoșani.
Cineva își dorește ca să fim o nație de proști. USR este format din băieți școliți pe afară pe banii organizațiilor străine sau pe banii delapidați de rude de la statul român în perioada de după 1989. La PNL nu au nevoie de studii deoarece nimeni nu are nevoie de școală ca să ajungă ministru. Este suficient să îți cumperi o diplomă de la o universitate privată sau, mai simplu, să ți-o faci la copiator.
În Anglia, Franța, Italia, școlile au rămas deschise și de vor deschide după sărbătorilor de Crăciun și anul nou. Majoritatea școlilor vor începe în Anglia pe data de 4 ianuarie. Vor fi mici excepții acolo unde rata de infectare este foarte mare.
În Anglia dacă un copil este depistat pozitiv doar el va rămâne acasă în autoizolare timp de 10 zile. Se anunță sănătatea populației și pe bază de anchetă se stabilește dacă mai este cazul ca să se aplice aceeași măsură cuiva.
Simptomele care sunt de analizat sunt în principal trei: pierderea gustului și mirosului, tuse continuă, temperatură ridicată.
Iată mai jos informația despre situație din Anglia pe un portal credibil, căci mulți încă mai cred presa mincinoasă:
https://www.bbc.co.uk/news/education-51643556
 » citește mai departe pe: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.