PSD, PNL și USR s-au opus eliminării subvenției publice pentru partide. AUR a cerut oprirea acestui furt – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
PSD, PNL și USR s-au opus eliminării subvenției publice pentru partide. AUR a cerut oprirea acestui furt – CURIERUL ROMÂNESC

PSD, PNL și USR s-au opus eliminării subvenției publice pentru partide.

AUR a cerut oprirea acestui furt. În acest sens au fost propuse două proiecte de lege: unul prevedea eliminarea totală a subvenției publice, al doilea prevedea posibilitatea ca partidele politice să folosească acești bani pentru construcția de spitale sau construcții sociale.

De ce două proiecte de lege? În cazul în care partidele ar fi refuzat eliminarea subvenției publice să existe și a doua variantă, ca partidele să poată da banii pentru construcția de spitale sau clădiri sociale.

Nu a fost să fie, PNL, PSD și USR s-au opus la ambele proiecte. Surse interne partidelor politice susțin că acolo nu s-a dorit ca AUR să construiască un spital deoarece ei nu și-au propus niciodată să facă acest lucru.

USR s-a opus preluării de către stat a combinatului de oțeluri speciale de la Târgoviște.

PSD și PNL au promis că dacă le dăm bani pentru activitățile de partid și să mai fure și ei câte ceva, atunci promit că ei nu vor mai fura. Dar escrocii tot escroci rămân: nu s-au ținut de cuvânt și au furat și mai abil și mai organizat deoarece acum ordinul de mărime s-a schimbat. Păi dacă ei primesc legal să fure 20 de milioane de euro, atunci?

În fiecare lună se duc în conturile partidelor politice aproximativ 20 de milioane de lei. Suma este una foarte mare și majoritatea banilor ajung la PSD și la PNL.

PSD și PNL pregătesc fraudarea alegerilor din 2024. Iată cum vor forța pe primari să aducă voturi către partide.

AUR este singurul partid politic care nu a folosit nici un leu din subvenția publică. PSD, PNL și USR oferă majoritatea banilor pentru presa din România, pe care o mituiește. În realitate mulți bani sunt plătiți pe servicii fictive sau supraevaluate și apoi se întorc cash la cei care conduc partidele.

Avem avioane vechi de 40 de ani. Vasile Dâncu se plânge, dar PSD și PNL au condus.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.