PSD s-a făcut din nou de râs: moțiunea a picat. Totul a fost regizat cu PNL la o cafenea în Primăverii

2 min read
PSD s-a făcut din nou de râs: moțiunea a picat. Totul a fost regizat cu PNL la o cafenea în Primăverii

Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal ne păcălesc la televizor cu lupta dintre opoziție și putere când de fapt ei plănuiesc totul împreună la un șpriț apoi ies și ne mint pe noi cu autorul presei aservite. Am asistat la trei moțiuni simple ale PSD împotriva lui Voiculescu, Năsui și Adrian Oros. Toate trei au picat. Ultima a fost aranjată într-o cafenea din Primăverii au comfirmat surse politice pentru 60M.ro.

Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă a PSD intitulată „Agricultura României este atacată de cel mai periculos dăunător: ministrul Adrian-Nechita OROS!”. 

CIRC ÎN PARLAMENT

„Domnilor liberali, domnilor userişti şi plusişti aţi arătat încă o dată că nu aţi înţeles nimic din votul şi jurământul de credinţă pe care trebuia să îl daţi faţă de ţară. Aţi votat în continuare în interes de partid şi faţă de cel mai mare dăunător al agriculturii cu care trebuiau să se confrunte fermierii aţi mai adăugat încă 166 alături de el. Ruşine. Din păcate, cei de la AUR trebuiau să fie prezenţi în sală ca să dăm jos cel mai prost ministru al Agriculturii din ultimii 30 de ani. Tocmai astăzi, când până în momentul de faţă nu aţi făcut nimic din promisiunile pe care le-aţi adresat fermierilor. Plătiţi despăgubirile, plătiţi motorina. Fermierii au nevoie de sprijin, nu de poveşti şi de voturi inutile. Ruşine”, a declarat în plen Adrian Chesnoiu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Laurenţiu Leoreanu a replicat: „Cei de la AUR sunt în stradă. Vă ţin locul pe timpul zilei”.

Din totalul de 283 de deputaţi prezenţi, au fost 115 de voturi „pentru”, 166 voturi „contra”, zero abţineri şi doi deputaţi nu au votat. 

Dezbaterile au avut loc în plenul de luni, unde Adrian Oros a afirmat că PSD a călărit agricultura României timp de 22 de ani şi a distrus-o, iar acum se aşteaptă ca el să facă minuni în domeniu, după doar un an şi jumătate de guvernare.

„Acum, precum lupii îmbrăcaţi în blană de oaie, pentru că tot vă place subiectul, vorbiţi despre problemele agriculturii acumulate în ultimii 30 de ani, agricultură pe care PSD a pus-o pe butuci şi aşteaptă ca noi, ca eu, să facem minuni într-un an şi jumătate, an de criză sanitară, lovit de fenomene meteo nefavorabile”, a explicat ministrul Agriculturii.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.