Ierusalim | Biserica ortodoxă românească vandalizată repetat de extremiști evrei a fost vizitată de Ambasadorul Israelului la București

2 min read
Ierusalim | Biserica ortodoxă românească vandalizată repetat de extremiști evrei a fost vizitată de Ambasadorul Israelului la București

Biserica ortodoxă românească din Ierusalim vandalizată de fanaticii anticreștini a fost vizitată, marți, de ambasadorul Israelului în România, David Saranga, care a discutat cu Părintele Arhimandrit Teofil Anastasoaie inclusiv despre posibilitatea reluării călătoriilor între România și Israel.

Ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa, David Saranga, a mers, marți, în vizită la Reprezentanța Patriarhiei Române de la Ierusalim, în semn de solidaritate, după ce Biserica românească a fost, de-a lungul timpului, ținta unor atacuri extremiste.
David Saranga și-a exprimat susținerea pentru lăcașul de cult și a condamnat, încă o dată, actele de vandalism ale fanaticilor anticreștini.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
De altfel, autorii atacurilor au fost arestați de forțele de ordine israeliene.
„Astfel de acțiuni pline de ură nu vor fi nicicând tolerate, iar pentru Israel, libertatea religioasă este una dintre valorile cele mai importante”, i-a spus ambasadorul Saranga Părintelui Arhimandrit Teofil Anastasoaie, în timpul vizitei la biserica românească.
Părintele Arhimandrit Anastasoaie a discutat cu ambasadorul David Saranga și despre posibilitatea reluării călătoriilor între cele două state în viitorul apropiat.
„Guvernul israelian este, în prezent, în așteptarea semnării cu România a acordului privind turismul”, transmite Ambasada.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.