Raed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

2 min read
Raed Arafat, despre Revelion: Nu va fi permisă circulația noaptea. Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, miercuri, că Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricțiilor în noaptea de revelion, astfel încât să se permită circulația până la ora 1:00, așa cum au solicitat reprezentanții HoReCa.
Întrebat la Digi24 cum se poate petrecere Revelion în contextual restricțiilor, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.
„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze. Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații”, a spus Raed Arafat.
În privința celor care au rezervări la munte în pensiuni și hoteluri, secretarul de stat a spus că soluția cea mai onorabilă și cea mai corectă este ca cei care vor să petreacă revelionul este „să ducă mâncarea în cameră, să sărbătorești ca și cum ai fost acasă”, pentru a nu exista contact intens între persoane în sălile de evenimente.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.