Război între liberali – Ludovic Orban către Florin Cîțu: „Băi, nesimțitule, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul în Parlament?” – 4media.INFO

1 min read
Război între liberali – Ludovic Orban către Florin Cîțu: „Băi, nesimțitule, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul în Parlament?” – 4media.INFO

Florin Cîțu, președintele PNL și al Senatului, a provocat un incident în ședința solemnă a Parlamentului organizată pentru a marca împlinirea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, refuzând să-i dea cuvântul lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban, acum șeful „Grupului deputaților de dreapta”, s-a enervat atât de tare, încât la finalul ședinței solemne comune a celor două Camere (Senatul și Camera Deputaților) i s-a adresat ireverențios lui Florin Cîțu, care prezidase lucrările: „Băi, nesimțitule, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul?”.

Florin Cîțu s-a scuzat spunându-i că n-a observat ca Orban să fi cerut să vorbească!Întregul incident a avut loc de față cu invitatul special Jean-Yves Le Drian (ministrul pentru Europa și Afaceri Externe al Franței), cu ambasadoarea Franței la București, Laurence Auer, și cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD).

La negocierile cu PSD, pentru formarea actualului Guvern, a avut loc încă un episod bizar. Supărat că nu e acceptat ca premier sau măcar ca ministru de Finanțe, Florin Cîțu n-a mai vorbit în timpul ședinței, iar ulterior n-a mai venit deloc la discuții.

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.