Reacția livratorului de pizza de 89 de ani care a primit un bacșiș de 12.000 de dolari

2 min read
Reacția livratorului de pizza de 89 de ani care a primit un bacșiș de 12.000 de dolari

Un bărbat de 89 de ani livra pizza
Derlin Newey (din Roy, statul american Utah) își completa veniturile lucrând ca livrator de pizza, 30 de ore pe săptămână, la „Papa John’s Pizza”. Printre cei mai fideli clienți ai săi era și cuplul format din Gladys și Carlos Valdez. Gladys adoră pizza cu ananas, de aceea o comanda des. Într-o zi, când Derlin a venit cu comanda, femeia a fost încântată de modul în care acesta a comunicat cu ea. I-a povestit soțului ei despre bătrânul livrator, după cum a dezvăluit și în intervenția pentru „The Washington Post”: „Era prietenos, comunicativ, adorabil și autentic.”

După ce Carlos a văzut și înregistrările provenite de la camera video aflată deasupra ușii, și-a dat și el seama că Derlin se comporta special cu clienții săi, spre deosebire de alți livratori de pizza. Pentru sursa citată, Carlos a declarat: „Își acorda timp pentru a-ți spune câteva ceva despre el și apoi încerca să te cunoască. Nu am cunoscut niciun livrator de pizza care să procedeze așa.”

Unul dintre clienții săi a postat pe TikTok videoclipuri cu bătrânul livrator
Întrucât Derlin livra adesea pizza familiei Valdez, a devenit tot mai apreciat de aceștia. Primul lucru pe care bătrânul îl spunea de fiecare dată clienților săi când ajungea la ei era, așa cum se menționează și în materialul pus la dispoziție de „KSL TV”: „Bună, căutați pizza?”

Carlos Valdez s-a gândit să posteze pe TikTok înregistrări cu momentele în care Derlin le aducea pizza. Utilizatorii acestei rețele de socializare au fost și ei încântați de livrator, printre comentariile lor numărându-se, spre exemplu: „Îți topește inima” sau „OMG îl iubesc și aș vrea să îl îmbrățișez”. De asemenea, alte persoane au comentat că un om de vârsta lui Derlin nu ar fi trebuit să muncească atât de mult.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.