România – prada mercenarilor – CRITICII.RO

Parafrazând cartea ,,România ca o pradă” a domnului general de aviație Radu Theodoru, pe care am avut privilegiul să-l cunosc, tot ceea ce se plănuiește peste capul nostru acum se poate rezuma în sintagma ,,România este o pradă”.

Molima este doar pretextul introducerii în țarcul digital, vaccinarea doar instrumentul supunerii, al înfrângerii voii, al călcării drepturilor și libertăților divine și constituționale, criza economică e indusă la fel. Românii se războiesc în taberele vaccinați-nevaccinați, dar bătaia peștelui e în altă parte.

Jaful național se desăvârșește de la Cotroceni în jos. Ai un mediu – să-i spunem infracțional – și nu-l poți cunoaște/controla prin alte metode ale muncii informative. Atunci recrutezi informatori. De aceea, și Iohannis și Cîțu sunt doi parameci, agenți recrutați și plătiți pe statul de plată al globalismului, într-o țară rămasă ,,în calea tuturor răotăților”. Ambii sunt dușmani ai suveranității naționale și de aceea când Alianța pentru Unirea Românilor luptă pentru închegarea unui curent suveranist, ei sar ca dracii deranjați de tămâie. Vedeți că se poate cu partide patriotice, în cazul Ungariei și al Poloniei. De aceea orice înjghebare suveranistă va fi atacată cu toate mijloacele legale și ilegale.

De asta au fost făcuți demnitari nulitatea absolută și bâlbâitul care suge literele. Au fost punctați, recrutați, instruiți și acum sunt dirijați! Mafia noastră alogenă și mafia globalistă internațională a pompat bani în curul lor, evident vor să-și scoată banii. Totul s-a făcut din timp, totul s-a făcut în baza unui masterplan, totul prin lucrătura organizațiilor oculte (masoneria), cu o căciulă de bani. Ăsta e modus operandi.

Cîțu și Iohannis sunt proptiți în scaune de stăpânii lor, pentru ca aceștia să profite în voie. Profitorii sunt: Wall Street, UE, Banca Mondială, FMI, SUA cu podoaba de Biden, marile bănci de la care acești doi distruși împrumută cu nemiluita, îndatorându-ne până la al nouălea neam. Nu au urmași, nu-i interesează urmările, după ei potopul.

Cîțu și Iohannis sunt ținuți în viață și de big pharma (de unde se cumpără 120000 vaccinuri, milioane de teste, reactivi, alte materiale), de clinicile și spitalele private interesate de perpetuarea plandemiei. Toți câștigă.

Cei doi sunt asigurați de un aparat represiv în care Patriotismul este ultimul simțământ. Un aparat obedient, reeducat, cu pretenții dar grobian, un sistem de trădători din servicii, care, probabil, nu vor răspunde niciodată întrucât justiția e la fel de obedientă.

Aruncați o privire și vedeți cum au fost toate ale țării șterse, cu câtă perfidie. Mai sunt companii de falimentat și de cumpărat pe nimic, inclusiv cele de utilități. Mai sunt: petrolul, gazele, sarea, metalele rare și minereuri, moșiile agricole cu cel mai mănos pământ al bătrânului continent.

Deviz acestor doi trădători este ,,Praful și pulberea să se aleagă!”

Ei și alții au fost puși la butoane să ne sărăcească, să ne dezbine, să ne fure zilnic, să fim siliți să vindem tot.

Furtul se face și prin lege (vezi legea accelerării vânzării terenurilor agricole la străini,

 » sursa: www.CRITICII.ro