România procurorilor puși de politicieni să facă poliție politică – CRITICII.RO

2 min read
România procurorilor puși de politicieni să facă poliție politică – CRITICII.RO

La 32 de ani de la revoluție problemele României sunt la fel de actuale ca în timpul regimului condus de Nicolae Ceaușcu.

În 1989 românii au ieșit în stradă deoarece se săturaseră de foarte multe lucruri.

Spre exemplu înainte de 1989 românii primeau căldură cu porția și energie electrică doar când dorea regimul. Astăzi sub Iohannis românii nu își mai permit nici căldură și nici energia electrică.

Înainte de 1989 erai neliniștit deoarece securitatea îți asculta telefonul. Acum, în regimul lui Iohannis, ai o garanție că cineva îți urmărește telefonul și că datele de pe el vor fi utilizate împotriva ta.

Înainte de 1989 românii consumau alimente pe cartelă, astăzi nu își mai permit să consume alimente datorită prețurilor foarte mari.

Înainte de 1989 aveai o singură televiziune care cânta ode preacinstitului conducător, astăzi avem o armată de televiziuni care fac exact același lucru.

Înainte de 1989 judecătorii și procurorii făceau poliție politică, nu conta dacă erai corect sau nu, aveai șanse mari să ai parte de un simulacru de judecată și să te duci după gratii complet nevinovat.

Astăzi am aflat că nu știu ce procuror s-a simțit deranjat de faptul că un partid politic din România a dat un comunicat de presă. Pentru prima dată de după 1989 o comandă politică a fost executată cu sfințenie de procurori și aceștia chiar s-au grăbit să lanseze și un comunicat de presă. Așa se întâmplă când numirile sunt politice și cei care ar trebui să facă dreptate în realitate doar îi apără pe adevărații infractori.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.