Românii indignați de lista rușinii: „securitatea să nu mai facă politică”

2 min read
Românii indignați de lista rușinii: „securitatea să nu mai facă politică”

Acum ceva zile câteva persoane autodeclarat intelectuale și oameni de cultură, în general personaje dubioase abonate la banii politicienilor, au îndemnat partidele să renunțe la comunicarea cu partidul AUR.

Reacția românilor pe internet a fost una de idignare și de nemulțumire: „securitatea să nu mai facă politică”.

Dar acesta este doar unul din mesajele postate, majoritatea au fost cu mult mai dure: comunicarea, dialogul, reprezintă esența lumii civilizate. Mulți români au acuzat pe cei din listă că au girat timp de 30 de ani furturile PSD și PNL și deodată s-au trezit că partidul AUR ar fi problema, deși nu au condus nici măcar o singură zi.

Iată câteva dintre mesaje:

Alex Ovidiu Cotrau: „Nici o problemă, la secțiile de votare vor avea și mai multe voturi cei de la AUR”.

Alex Nico: „Nu prea aș crede că acel zvon este și adevărat. Mai mult, cred că este doar o idee, pentru a atrage păreri. Orișicum ar fi, AUR va avea numai de cîștigat, ei fiind singurii care luptă pentru acel punct comun: dreptate. Simion a băgat groaza în adversarii săi politici. Sunt patrioți la vedere, fără adversar, sunt și patrioți ce luptă în anonimat , sau se vede într-o oarecare măsură. Felicitări AUR, felicitări tuturor”.

Nicoleta Ioan: „Nu au nici o șansă, deja sunt conștienți că li se apropie sfârșitul și decurg la tot felul de acțiuni jalnice și diaperate”.

Paul Jara: „Semnatarii? Nume celebre din vechiul sistem și care nu vrea să moară de 30 de ani.”

Dan Miftode: „Voi faceți treabă în interesul poporului căci nu vă votează ei ci poporul”.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.