40 Telectualii’: Voiculescu, Maica Tereza lui Liiceanu! Maestre cât a fost șpaga?

2 min read
40 Telectualii’: Voiculescu, Maica Tereza lui Liiceanu! Maestre cât a fost șpaga?

Tragedia de la Matei Balș a creat un val popular de indignare la nivel național împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Omul preaslăvit de presa aservită, #rezist și telectualii’ lui Iliescu, a devenit un personaj nociv ce se ține cu disperare de scaun, la fel ca și Victor Ponta în urma tragediei de la Colectiv.

Poporul român la catalogat pe Voiculescu, sfântul de la Sănătate, drept impostor, fiu de securist, om cu un studii îndoielnice și politruc/PCR(pile, relații, cunoștințe). Dar ne putem noi compara, popor român, cu telectualul’ Liiceanu.

Tupeu la cote înalte din partea Ministerului Sănătății

Din “zicerile” domnului Liiceanu despre un sfânt în viață, Vlad Voiculescu:

“L-am văzut îmbinând urbanitatea cu tenacitatea și practicând calmul sub masca angelicului.

L-am văzut răspunzând liniștit la toate calomniile care s-au abătut asupra lui.

L-am văzut, deopotrivă, punând corpul de control al ministerului să dea iama prin mafiile medicale din România.

Vlad Voiculescu după ce a citit: Voiculescu ‘repetentul’! Ce spune profesorul Gerhard Speckbacher de la Universitatea din Viena despre studiile ‘Boierului’

M-a uimit să văd pe chipul său o bunătate „mîșkiniană”, pe care îndeobște o asociem cu dezarmații în fața vieții, cu cei pe care-i înlături din calea ta cu un simplu gest al mâinii. 

Nici un părinte nu și-a pus amprenta de infractor(tati de la Securitate) pe destinul lui. Foștii ofițeri de securitate și odraslele lor continuă, după 30 de ani, să danseze pe destinele noastre. În tot acest timp, noi ne grăbim să căutăm inamicul public în unul dintre cei mai frumoși contemporani ai noștri.

#billionairelifestyle

Și, cu graba mea de a așeza oamenii care mi se par frumoși sub un arhetip, l-am botezat „Maica Tereza”, după sfânta din Calcutta care a înființat „Casa Inimii” și care a spus că „o moarte frumoasă pentru cei care au trăit ca animalele este să moară ca îngerii,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.