Românii sunt săraci deoarece multinaționalele extrag toți banii prin băncile străine

2 min read
Românii sunt săraci deoarece multinaționalele extrag toți banii prin băncile străine

Românii sunt săraci, această afirmația este una de necontestat. De unde știm acest lucru? Pentru că la momentul de față statisticile arată că românii sunt ei mai săraci din Europa, cetățenii cu cele mai mici salarii.

Diferența față de media europeană este una enormă, motiv pentru care românii sunt obligați să muncească prin alte părți ale lumii.

Dar de ce sunt românii săraci? Păi este foarte simplu: deoarece banii făcuți de economia românească sau proveniți din alte economii sub formă de redevențe, sunt extrași de către multinaționale din România. În acest sens fiecare stat și-a deschis sau a cumpărat bănci prin intermediul face transferuri în mod organizat. Ei le spun piața liberă financiară și a capitalului, pentru noi înseamnă sărăcie. Piața va fi liberă numai câtă vreme pentru ei există beneficii, când noi vom reuși vreodată să facem în Franța sau în Germania acest lucru atunci piața se va închide automat.

Așa s-a întâmplat și cu piața forței de muncă. O bună vreme piața a fost închisă pentru români în multe state europene. Se vorba de libera circulația, de economie europeană liberă, dar numai ca să poată cumpăra companiile românești importante dar să nu ne permită să lucrăm la ei acasă.

Alte state europene și-au negociat încă din start ponderea marilor lanțuri de magazine străine tocmai pentru a nu sărăci populația.

Acum o să vă expunem pe scurt și prin reducere la absurd. Să spunem că în economia Românească există la un numit moment 100 de miliarde de euro. În fiecare an vindem petrol și gaze de vreo 10 miliarde de euro, exportăm IT de vreo 10 miliarde de euro și autoturisme tot de aceeași sumă. Peste aceste sume se mai adaugă vreo 20 de miliarde bani trimiși de forța de muncă românească de afară.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.