Și-au bătut joc de femei: scoase pe targă din spital la miezul nopții de oamenii lui Iohannis

2 min read

Spitalul Foișor nu mai există, el a fost transformat printr-o decizie pripită în spital suport covid. Oameni ce au alte afecțiuni nu trebuie să mai existe, ei au fost puși pe targă și dați afară. O parte au fost duși în alte spitale, mulți au fost pur și simplu externați deși tocmai avuseseră intervenții medicale sau aveau unele programate.

Suntem în pandemie de aproape un an și ne aflăm în aceeași situație proastă. Klaus Iohannis conduce România de aproape șase ani și nimic nu a făcut pentru țară. Klaus Iohannis nu îi iubește pe români, Austria și Rusia au mai bine apărate interesele aici decât cetățenii.

Am avut 12 luni să construim spitale sau să identificăm spații ce ar putea să răspundă unei astfel de funcțiuni. În acest timp președintele a preferat să facă poze în spații goale în care s-au pus cutii de carton și ne-au spus că ei sunt pregătiți de pandemie.

Nici astăzi nu sunt pregătiți și nici nu și-au propus să fie vreodată.

În miez de noapte femei ce aveau nevoie de intervenții medicale au fost scoate cu forța din spital. Disperarea era mare, nimeni nu știa ce se întâmplă, un comportament nazist. Unele au fost abia operate și au fost luate pe sus, deși se aflau încă sub efectul anesteziei.

Trăim într-un regim de ocupație nazist, totalitar.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.