românii vor decide prin vot cine va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Românii vor da președintele țării – CRITICII.RO

1 min read
românii vor decide prin vot cine va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Românii vor da președintele țării – CRITICII.RO

George Simion dă lovitura sistemului format din PSD ȘI PNL: românii vor decide prin vot cine va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Românii vor da președintele țării.

Acest anunț a fost făcut astăzi de către președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Președintele George Simion a declarat că există unele condiții minimale pentru ca orice român să poată fi propus pentru a se înscrie în competiția AUR. Nu este vorba despre o competiție internă, este vorba despre o competiție deschisă la care pot participa toți cei interesați.

Cei care se vor înscrie în cursa pentru funcția supremă în stat vor trebui să 1) aibă un CV, 2) să își construiască un program politic, 3) să strângă 500 de semnături.

Practic se preia sistemul american pentru desemnarea candidatului AUR la funcția supremă în stat. În SUA oricine se poate înscrie, urmează o sesiune de dezbateri publice în care participanții votează pe cei care propun soluții. În cele din urmă românii vor decide prin vot cine va fi candidatul AUR.

În SUA această formă de stabilire a candidatului AUR se dovedește a fi una de succes.

În acest fel AUR dorește să vină cu cea mai bună ofertă pentru funcția supremă în statul român.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.