Săraca fată bogată! O moștenitoare nu își poate accesa cei 12 milioane de dolari până nu-și găsește un loc de muncă

2 min read
Săraca fată bogată! O moștenitoare nu își poate accesa cei 12 milioane de dolari până nu-și găsește un loc de muncă

Săraca fată bogată! O „moștenitoare falită” nu își poate accesa averea de 12 milioane de dolari până nu-și găsește un loc de muncă
Clare Brown a moștenit o avere de 12 milioane de dolari după ce tatăl ei, care era agent de bursă, a murit în urmă cu 6 luni. Tânăra în vârstă de 26 de ani credea că a tras lozul cel mare… până când a aflat care sunt cele două condiții pe care ar trebui să le îndeplinească pentru a putea accesa banii respectivi.

Conform testamentului tatălui ei, moștenitoarea „poate avea acces la toți banii pe care îi dorește dacă îndeplinește două clauze simple: să își găsească un loc de muncă și să contribuie cu ceva în societate”. Însă Clare a respins cele două clauze, spunând că sunt imposibil de realizat. Ea susține că nu poate obține un loc de muncă deoarece suferă de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) și de autism înalt funcțional.
Citește și: Mi-am părăsit mama bolnavă iar ea a lăsat casa moștenire chiriașilor ei
Singura mențiune din CV-ul lui Clare este că a lucrat anterior cu jumătate de normă pentru Autism Australia. A lucrat, de asemenea, o scurtă perioadă de timp că barista – dar nu a rezistat mai mult de o oră. Întrebată dacă vrea să încerce să lucreze din nou, Clare a răspuns „da și nu”, invocând implicațiile afecțiunilor sale.

„Înțeleg de ce acești oameni vor că eu să fiu un membru funcțional al societății, însă, trebuie să vă uitați la diagnosticul meu și să vă dați seama că acest lucru nu se va întâmpla. Nu am cum să învăț să conduc, pentru că am ADHD. Am capacitatea de atenție a unui țânțar”, spune Clare, care trăiește din ajutoare sociale, împreună cu soția ei,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.