Scandal in avion: o însoțitoare de zbor i-a spus unei mame că îi dă lipici să lipească masca de fața fetiței ei de 2 ani care plângea

Ali Cleek se afla la bordul unui avion al companiei aeriene Southwest pe ruta Orlando – Norfolk, SUA, în data de 12 august, alături de soţul ei şi cei doi copii. Fetiţa lor, Drew, în vârstă de doi ani, plângea şi nu voia să poarte masca de protecţie. În acel moment doua însoțitoare de zbor s-au apropiat de cuplu și una dintre ele i-ar fi spus mamei fetișei să îi „lipească” masca pe faţă fiicei de doi ani care refuza să o poarte şi plângea pentru că nu se putea calma din cauza măștii. 

Mama în cauză a povestit într-o postare pe Instagram tot incidentul, consternată fiind de lipsa de înțelegere a însoțitoarei de zbor și de modul în care aceasta i-a vorbit.
”Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Auzi despre astfel de situații dar nu te aștepți să ți se întâmple ție. Am urcat la bordul unui avion Southwest, care a avut întârziere de o oră și jumătate, fără aer condiționat, când fetița mea de 2 ani a început să plângă și nu mai voia să poarte masca. Drew își suge degetul când vrea să se liniștească și devenise imposibil să facă asta cu masca pe față. Au apărut două însoțitoare de zbor care mă priveau atent cum mă chinui să o forțez să poarte masca. Cu multe lacrimi. Apoi s-a întâmplat, însoțitoarea de zbor mi-a spus două lucruri:
1. Putem să tăiem o gaura în mască (sarcasmul ei a fost de-a dreptul ridicol și enervant) sau2. Putem să i-o lipim de față. Nu îmi place să fiu persoana asta, care scrie acum. Să porți mască este lege federală acum. Înțeleg. Și respect asta. Dar trebie să avem și decență umană. Compasiune. NU am cuvinte. Încă tremur. Și sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu.”  

Ali Cleek a susținut pentru Fox News că stewardeza nu numai că i-a spus pe un ton sarcastic că ar putea să facă o gaură în mască sau ar putea „să i-o lipească de faţă”,

 » sursa: www.qbebe.ro