Școala online: „Copii, arătați ceva care miroase frumos!” Alegerea unei fetițe a stârnit hohote de râs pe internet

2 min read
Școala online: „Copii, arătați ceva care miroase frumos!” Alegerea unei fetițe a stârnit hohote de râs pe internet

O mamă din Statele Unite, de pildă, a imortalizat imediat momentul în care fiica ei le-a arătat colegilor săi de clasă, dar și profesoarei, o sticlă de rom cu cocos. Gestul ei a stârnit hohote de ras și a atrans sute de mii de like-uri pe pagina de Faceobook a mamei sale.
„Copii, arătați ceva care miroase frumos!” Alegerea unei fetițe a stârnit hohote de ras
Meghan Maza Oeser are șase copii și îți imaginezi că nu i-a fost deloc ușor în această perioada în care copiii ei trebuie să facă școală online, de acasă. Meghan recunoaște că pentru ea, școala online a copiilor este un adevărat infern.
Citește și: Top 10 cele mai amuzante poze cu elevi care învaţă online
Până săptămâna trecută, când în timpul orelor online ale fetiței ei, Penny, profesoara le-a cerut elevilor să caute prin casă un lucru care miroase frumos. Ai putea crede că fetița a ales o lumânare parfumată, o cremă sau parfum de-al mamei, dar nu. Penny a înșfăcat o sticlă de rom cu cocos și a arătat-o colegilor ei și profesoarei.

Foto: Facebook
Mama lui Penny a imortalizat imediat momentul, străduindu-se din răsputeri să se abțină din râs ca să nu întrerupă ora. Femeia a postat apoi poza pe Facebook și… a devenit virală! Imaginea are peste 220.000 de distribuiri și aproape 100.000 de aprecieri.
Tu ai vreo întâmplare amuzantă de povestit legată de școala online a copiilor tăi?

Surse: Facebook.com, cafemom.com
Sursă foto principală: Facebook

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.