Scrisoarea emoționantă a unui elev din Timișoara pentru profesoara de Istorie. „Vă mulțumesc că faceți școala o sursă de inspirație pentru noi”

2 min read
Scrisoarea emoționantă a unui elev din Timișoara pentru profesoara de Istorie. „Vă mulțumesc că faceți școala o sursă de inspirație pentru noi”

O profesoară de la Colegiul Național Pedagogic Carmen Sylva din Timișoara a primit cel mai frumos cadou din partea unui elev de al său.
Acesta i-a scris o scrisoare doamnei profesoare Angela Dumitrescu, care predă istoria.

„Am trăit cel mai emoționant moment din cariera mea de 26 de ani de când lucrez cu elevii”, a mărturisit doamna profesoară, după ce a citit mesajul. 
Scrisoarea a fost anonimă și a fost pusă în cutia cu scrisori și mesaje de Valentine’s Day a Consiliului elevilor, un loc unde elevii pot lăsa mesaje și scrisori de apreciere către cadrele didactice.
„A fost o surpriză uriașă să văd că am și eu una…”, a scris profesoara în postarea sa de pe Facebook, unde a dezvăluit și scrisoarea care a impresionat-o atât de mult.

„Vă admir trăirea cu care susțineți fiecare oră. Adesea am fiori pe șira spinării când vă văd atât de aprinsă în subiect. Vă admir ritmul accelerat și clar al discursului, care este amețitor în cel mai bun sens. Vă admir stilul de îmbrăcăminte elegant și subtilele accesorii tradiționale. Sunteți o profesoară fascinantă și sper că nu vă veți pierde flacăra din privire, răbdarea pentru noi sau pofta de viață”, i-a transmis elevului doamnei profesoare.
„Mulțumesc, dragă elevule/dragă elevă, pentru că am șansa să lucrez cu tine și pentru că mă lași să te inspir, căci în fiecare zi, inspirația mea sunteți voi, elevii mei!”, a mai menționat doamna Angela Dumitrescu, în postarea sa pe Facebook.
Nu-i așa că este frumos atunci când profesorii inspiră elevii și le insuflă dragostea și pasiunea pentru materia pe care o predau? 
De asemenea, este reconfortant faptul că încă mai avem profesori care își fac meseria cu drag, deși sistemul de învățământ este defect și mai are nevoie de o mulțime de îmbunătățiri.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.