Scrisoarea publică a unei mame din Cluj, pentru salvatorul fiicei sale: „Muțumesc pentru omenia cu care…”

2 min read
Scrisoarea publică a unei mame din Cluj, pentru salvatorul fiicei sale: „Muțumesc pentru omenia cu care…”

O mămică din Cluj îi mulțumește unui necunoscut care i-a dus fetița cu mașina la spital
Femeia povestește că aproape s-a aruncat în fața unei mașini, implorându-l pe șofer să le ducă repede la spital, pe ea și pe micuța care se simțea din ce în ce mai rău. Bărbatul a acceptat fără să stea pe gânduri, iar acum femeia încearcă să dea de urma lui pentru a-i mulțumi. Ea spune că, în vâltoarea momentului, nu a reușit să rețină numele sau și nici felul în care arată, astfel că i-a transmis un mesaj prin intermediul presei, în speranța că acesta îl va vedea.

„Dragă necunoscutule, îți mulțumesc frumos pentru tot. Am sărit efectiv în fața mașinii tale. Cu riscul sa mă calci, ai oprit și v-am rugat să-mi duceți fetița la spital.
Salvarea în această țară ajunge după o oră de când noi eram deja la urgențe în Cluj. Îți mulțumesc frumos pentru gestul tău. Nu ne-ai refuzat. Ai încercat sa vezi cum conduci mai repede și cu grija pentru fetita mea.
Nu ți-am văzut nici fața. Numărul mașinii tale nu-l mai știu dar aici îți mulțumesc frumos inc-o data de omenia cu care ai dus o fetiță bolnavă la spital.
Știu că ești din Turda. Acolo ai vrut sa ajungi…
Dacă citești acest mesaj, să știi ca noi îți mulțumesc frumos pentru tot!!!!!!!! Cu drag și respect, Alina!”, sună scrisoarea mamicii din Cluj, publicată de stiridecluj.ro.
Citește și:

Când să îți duci copilul la urgențe?
Un băiețel de 3 ani din Tecuci a murit în spital din cauza unei amigdalite. ”Eu tot ziceam că nu e ok”. Părinții acuză medicii
Impresii dintr-un spital pentru copii: „Cu resurse puține, personalul medical face minuni”

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.