ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior. Înscrie-te în cea mai mare întrecere la fotbal pentru elevii din România!

2 min read
ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior. Înscrie-te în cea mai mare întrecere la fotbal pentru elevii din România!

La 1 octombrie s-a dat startul înscrierilor în cea mai importantă competiție de fotbal pentru elevii din România, ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior. Până pe 30 noiembrie 2022, elevi cu vârste între 6 și 12 ani, fete și băieți din toată țara vor putea fi înscriși în Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal. Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania prin brandul Tymbark, în colaborare cu Ministerul Educației.
Ambasadorii competiției, MIODRAG BELODEDICI – dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90, MARIUS NICULAE – fost internațional, campion în România și Portugalia, LUCIAN SĂNMĂRTEAN – ex-tricolor cu două titluri de campion național și ADINA BORODI  în prezent jucătoare la naționala României U19, participantă la Cupa Tymbark în ediția 2017, așteaptă cu nerăbdare întâlnirile cu micii fotbaliști.
Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ) este organizată în fiecare an școlar și cuprinde campionate școlare sportive și interșcolare adresate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar. Începând cu anul 2022, Cupa Tymbark Junior a devenit ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior. Astfel, proiectul valorifică noi oportunități de dezvoltare pentru îndeplinirea promisiunilor făcute încă de la inițierea sa, de a încuraja copiii din toată țara să facă mișcare, să își pună în valoare potențialul sportiv și să își descopere talentul la fotbal.
Competiţia se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete şi sunt organizate, începând cu faza pe şcoală, pe localitate, pe județ, zonală şi încheind cu faza naţională. Participă echipele unităților școlare din învățământul preuniversitar, forma de zi, înscriși în registrul matricol al unității școlare pe care o reprezintă.
ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark Junior se desfășoară pe trei categorii de vârstă:

U8 (clasele 0 – II, 6 – 8 ani, băieți și fete născuți/născute în 2011 și mai mici)
U10 (clasele III – IV, 9 – 10 ani, băieți și fete născuți/născute în 2009 și mai mici)
U12 (clasele V – VI, 11 – 12 ani, băieți și fete născuți/născute în 2007 și mai mici).

Participă la cea mai mare întrecere la fotbal pentru elevii din România!
Profesorii de sport din toată țara sunt invitați să înscrie în competiție cât mai mulți elevi pentru a le oferi, astfel, șansa de a deveni campioni.Perioada înscrierilor rămâne deschisă până pe 30 noiembrie 2022. Regulamentul și mai multe detalii privind participarea, inclusiv formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul: Cupa Tymbark – impreunasuntemfotbal.ro.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.