se jertfesc pentru comunitate – CRITICII.RO

1 min read
se jertfesc pentru comunitate – CRITICII.RO

Fiecare primar din România urmează să primească o pensie specială începând cu 1 ianuarie 2022. Decizia a fost luată de PSD și PNL și susținută de UDMR.

Conducerea PSD insistă ca aceste pensii speciale să intre în valabilitate începând cu data de 1 ianuarie 2022, asta deși sunt voci critice care spun că aceste pensii distrug bugetul de stat al României și nu mai lasă loc de investiții.

Practic datorită pensiilor speciale nu mai rămân bani pentru spitale, școli, drumuri și alte investiții publice. Spitalele din România ard pentru că sunt foarte vechi, PSD și PNL refuză să le repare iar copiii de la sate încă mai au toalete în fundul curții fără apă potabilă sau condiții normale de igienă.

PSD are foarte mulți primari și dându-le bani speră că așa vor rămâne în partid și vor trage pentru conducerea actuală. Nici USR nu mai spune nimic de aceste pensii speciale de când au primari, parcă e bine și pentru ei să mănânce ceva din banii românilor.

Vor fi primari care nu au făcut nimic pentru comunitățile lor și care vor primi și până la 7.000 de lei pe lună. Sigur că sumele sunt mari în condițiile în care primarii nu lucrează pentru comunitate și sunt mai interesați să primească comisioare sau să impună taxe de protecție.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.