Se moare o singură dată. Voi ne omorâți în fiecare zi!!! – CRITICII.RO

3 min read
Se moare o singură dată. Voi ne omorâți în fiecare zi!!! – CRITICII.RO

Restricțiile, chipurile împotriva combaterii pandemiei de Covid, nu sunt aberante, ci de-a dreptul imbecile. Cel puțin închiderea magazinelor la ora 18, este de domeniul spitalelor de nebuni. Că este o măsură stupida nu o spun doar eu, dar nu există niciun argument logic sau statistic care să o susțină. Lumea este nevoita să își facă cumpărăturile în intervalul orar stabilit de către acești șobolani de pădure care se cred invincibili. S-au mai crezut invincibili și alții și nu le-a ieșit prea bine. Nu mai vorbesc despre cozile interminabile care se formează în cadrul benzinariilor, singurul loc de unde românii se pot aproviziona seara.
Sigur că trebuie să se respecte anumite reguli, sigur că trebuie să existe un număr controlat de oameni care să intre în magazin, sigur că pentru moment să poarte și măști, dar lăsați-le deschise atât timp cât considera patronii respectivi. Veți vedea că nu va creste numărul de persoane infectate. Acest număr va crește dacă veți continua cu aberația închiderii magazinelor la ora 18.
Renunțați la carantinarile aberante ale localităților care nu produc niciun rezultat. Lăsați oamenii să circule în aer liber oriunde își doresc , nu ne mai obligați să purtăm masca în aer liber, cine dorește fiind liber să o facă. Domnul Tataru spunea că masca o poartă doar cei bolnavi, celor sănătoși le face mai mult rău. Și atunci? Ne putem îmbolnăvi de alte boli odată cu purtarea aberantă a măștii. Sigur că trebuie purtată în transportul în comun, în spatii închise aglomerate, în locuri care reprezintă focare de infecții , dar nu în aer liber.
Nu ne mai țineți în case, intre 4 pereți. Nu faceți decât să ne îmbolnăviți, atât fizic, cât și psihic. Copiii nu se mai dezvoltă normal, vor deveni niste sociopati, depresia va atinge cote inimaginabile. Natura este esențială în viață oricărui om. Nu degeaba strămoșii noștri vorbeau despre comuniunea om-natură. Dar ce să înțelegeți voi?
Lăsați-ne copiii să meargă la scoală, nu îi mai îndobitociți cu școala online care este un eșec. De ce închideți toate școlile, de ce folosiți aceeași unitate de măsură? De ce o scoală dintr-un sat în care nu există niciun caz de Covid să fie închisă la fel ca o școală dintr-un mare oraș în care există multiple cazuri de îmbolnăvire cu acest virus?
Lăsați-ne să facem sport, altfel vom deveni un popor sedentar, obez, cu boli de inimă și infarcte pe bandă rulantă. Înlăturați din funcții pe toți acei tembeli, ca să fiu elegant, care spun că este indicat ca și jucătorii de fotbal să poarte măști. Nu mai lăsați toți frustrații să decidă pentru noi!
De ce nu lăsați suporterii pe stadioane, desigur, repet, cu respectarea unor reguli logice? De ce virusul vizitează stadioanele, dar hipermarketurile, nu? Ce interese aveți?
În America, de exemplu viața a revenit la normal, sigur cu respectarea câtorva reguli de bun simt. Și atunci ce ați realizat voi cu toate aceste restricții aberante? Nu vedeți că sunteți ilogici?
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.