Inadvertențele din CV-ul liderului USR, deputatul Moșteanu Liviu Ionuț: a terminat politehnica în doar trei ani??? Nu se poate așa ceva

2 min read
Inadvertențele din CV-ul liderului USR, deputatul Moșteanu Liviu Ionuț: a terminat politehnica în doar trei ani??? Nu se poate așa ceva

Am aruncat o privire rapidă peste cv-ul celui care este liderul grupului parlamentar USR la camera deputaților, domnul Moșteanu Liviu Ionuț. Acesta a trecut în CV că a terminat, sau lăsa impresia că a terminat, Universitatea Politehnică București, Automatica(nu spune exact ce facultate a făcut, presupunem doar).

Moșteanu Liviu Ionuț pare să aibă lacune sau probleme în cv-ul educațional tot așa cum are și Vlad Voiculescu. Moșteanu Liviu Ionuț spune că a făcut această universitate între anii 1992-1995, dar în acea perioadă ciclul de pregătire de bază dura 5 ani. Deci dacă liderul USR de la camera deputaților a început facultatea în anul 1992 ar fi trebuit să o termine în anul 1997. Ori nu acest lucru se vede din cv-ul său.

Având în vedere că în anul 1996 se apucă de o altă facultate, una privată, se pare că acesta nu și-ar fi terminat studiile la Politehnică, așa cum lasă impresia că a făcut. A doua universitate trecută este una care la momentul respectiv nu era acreditată și la care ciclul de pregătire minimală era de 4 ani. Și de această dată spune că a început în anul 1996 dar că a terminat pregătirea în anul 1999, deși studii au durata de 4 ani și ar fi trebuit să fie finalizate în anul 2000.

Situația este cel puțin dubioasă și arată că ceva nu este în regulă în cv-ul lui Moșteanu Liviu Ionuț. Îi solicităm acestuia să prezinte public cel puțin o diplomă de facultate și să vedem cum de nu a făcut el studiile în termenele legale ci mai devreme, ceea ce este imposibil.

Se pare că avem parte de un alt presupus intelectual care de fapt nu este deloc intelectual.

Moșteanu Liviu Ionuț este lider USR la camera deputaților.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.