Se vinde Hidroelectrica. Șacalii au nevoie de bani – CRITICII.RO

2 min read
Se vinde Hidroelectrica. Șacalii au nevoie de bani – CRITICII.RO

Hidroelectrica este cea mai mare și profitabilă companie românească. Aceasta dispune de zeci de hidrocentrale mai mari sau mai mici dar care produc energie electrică aproape gratuit. Dar Hidroelectrica a fost construită prin munca grea a părinților și bunicilor noștri.

Astăzi mai pierdem un munte de AUR. Degeaba a muncit poporul român dacă suntem conduși de partide politice trădătoare.

Hidroelectrica va fi listată doar la Bursa de Valori București, și nu simultan și pe o bursă externă, cum se propusese inițial.

Acționarii Fondului Proprietatea, care deține 20 % din capitalul companiei, au aprobat astăzi vânzarea acțiunilor lor.

De teamă că nu vor exista suficienți investitori în țară, conducerea Hidroelectrica solicitase acum câțiva ani listarea simultană pe o bursă internă și una externă, însă Ministerul de Finanțe, de asemenea acționar, a insistat pentru o bursă autohtonă.

Johan Mayer susține că Lucrează acum la listarea Hidroelectrica pentru 2023 și au decizia în acest sens, pentru Bursa de la București.

Condițiile de piață sunt acum volatile, iar asta va fi cea mai mare provocare.

Listarea trebuie să aibă loc în cele mai bune condiții și doar în apropierea acelui moment se vor putea decide restul detaliilor privind acțiunile și prețul tranzacțiilor.

Da, așa este, nu este momentul potrivit pentru listare. România este în plină criză economică ori acest lucru înseamnă că prețul de vânzare va fi mic.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.