Sebastian Suciu (AUR): Comasarea ar putea deveni cel mai urât coșmar al PSD și PNL

2 min read

Comasarea ar putea deveni cel mai urât coșmar al PSD și PNL deoarece nimic nu îi mai poate convinge pe români să voteze aceleași partide care au adus România în pragul falimentului, a declarat deputatul AUR Sebastian Suciu. Anul acesta, românii sunt alături de AUR și vor vota singurul partid care luptă pentru interesul național și care va reuși să „debaronizeze” țara.

Deputatul a subliniat că PSD și PNL au recurs la comasarea alegerilor de teamă că vor pierde în fața partidului AUR. Din această cauză, actualii guvernanți sunt dispuși să încalce inclusiv Constituția României.

„Dacă privim toate declarațiile făcute în ultima săptămână, pare că toate planetele din coaliția de guvernare s-au aliniat pentru comasarea alegerilor, pentru încălcarea Constituției. Să ne facem înțeleși, comasarea mult dorita de coaliția toxica PSD-PNL are un singur scop: izolarea AUR!

Această strategie este concepută de către niște politicieni fricoși, care își simt pământul fugind de sub picioare. Ei sunt dispuși să distrugă democrația din țară, să bage Romania în faliment, totul de frica noastră, a românilor care s-au trezit cu adevărat și care sunt pregătiți să mature cu ei la alegeri.

Ce nu știu ei este că planul lor va eșua. Va eșua pentru ca valul acesta pornit în societate nu mai poate să fie oprit de nimeni, nici de Ciolacu, nici de Ciucă.

Românii sunt alături de noi și nu mai fac niciun pas înapoi. A venit vremea să debaronizăm România, a venit momentul să scăpam de acești corupți care ne-au parazitat țara tot acest timp!”, a declarat deputatul AUR Sebastian Suciu.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.