Senator PNL: Cei care s-au vaccinat să primească beneficii

2 min read
Senator PNL: Cei care s-au vaccinat să primească beneficii

Senatorul PNL Liviu Voiculescu afirmă că el și-ar dori beneficii pentru că s-a vaccinat asumându-și niște rsicuri în comparație cu cei care nu doresc să se vaccineze. Ceea ce nu înțelege liberalul este că drepturile lui încetează acolo unde sunt încălcate drepturile celorlalți cetățeni.

Fost ofiţer de poliţie și participant la petrecerile interlopilor, inclusiv ale liderilor din clanul Duduienilor, senatorul PNL Liviu Voiculescu este inculpat încă din 2013, iar procesul se judecă. El a fost trimis în judecată de DIICOT sub acuzația de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, de conflict de interese și de organizarea și desfășurarea de activități ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Înainte de a fi trimis în instanță, Voiculescu, zis „Mamba”, a încercat să influenţeze procurorii şi a dat 43.000 de euro pentru o soluţie favorabilă, susține DIICOT. Reales în 2020 pe listele PNL, el a ajuns în comisia de control a Serviciului de Informații Externe. 

Tribunalul din Dolj i-a comunicat că dosarul în care e inculpat va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Ideea pe care am împărtășit-o în spațiul public privind acordarea unor facilități persoanelor care și-au efectuat schema completă de vaccinare anticovid a fost primită atât cu reticență, cât și cu îngăduință. Pentru că cei care blamează ideea în cauză se rezumă la speculațiile tendențioase care îndreaptă vădit atenția spre o presupusă intenție de discriminare, am încercat să explic pe larg care au fost motivațiile pentru care am gândit o astfel de inițiativă și de ce mi se pare just ca persoanele vaccinate să se bucure de o mai mare lejeritate în spațiul public. Nu este discriminare, nu este părtinire și nici nechibzuință, ci doar un mod de a respecta reciproc alegerile pe care fiecare dintre noi le facem în mod conștient. Argumentele, în materialul de mai jos.”, a scris Liviu Ionescu pe Facebook.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.