SFIDARE – Să crești taxele cu 50% în aceeași lună cu creșterea salariilor primarilor. De ce taci române?! – CRITICII.RO

2 min read
SFIDARE – Să crești taxele cu 50% în aceeași lună cu creșterea salariilor primarilor. De ce taci române?! – CRITICII.RO

Românii sunt buni de plată. În ultima lună parlamentarii de la PSD și PNL au votat creșteri de salarii pentru politicieni. În timp ce un milion de pensionari trăiesc cu mai puțin de 1.000 de lei în fiecare lună, parlamentarii au votat creșterea salariilor primarilor cu 700 de lei, în medie.

Acest lucru se face spre ofensa cetățenilor care o duc greu. Motivarea celor de la PSD a fost că numai așa vom avea primari mulțumiți și care ar face față inflației. Dacă vei crește taxele locale nu vei ajuta firmele în perioade economice dificile.

Marcel Ciolacu este în extaz. Va strânge o sumă frumușică la bugetul de stat din creșterea taxelor și impozitelor cu 50%. Bani pentru salariile mărite ale primarilor nu erau, așa că Guvernul PSD-PNL a găsit soluția.

Dar un pensionar cu 1.000 de lei cum face față inflației? Vă spunem noi: nu se poate, românii trăiesc în sărăcie. Astăzi românii sunt mai săraci decât acum 4 ani pentru că prețurile au explodat.

Dar orice creștere de salarii trebuie bugetată, așa că PSD și PNL au găsit soluția: cresc taxele locale, în unele cazuri chiar se dublează.

Marcel Ciolacu are și o scuză pentru această creștere a taxelor. „Avem cele mai mici taxe din Europa, domn’le”. Trebuie să ne aliniem cu standardele UE când vine vorba de jefuirea poporului, dar spunem pas la creșterea salariului, precum în UE. Cam asta este politica prin care Marcel Ciolacu ghidează Guvernul PSD-PNL.

Pentru ca Românii să trăiască precum în Germania ei nu au nevoie de spitale moderne, de autostrăzi, de școli, asta reiese din declarația lui Nicolae Ciucă. Cică sunt prea săraci primarii, că de aia fură, că dacă le mai dăm 10% poate fură mai puțin.

Dar bani nu erau pentru aceasta mărire iar guvernul trece dintr-o problemă în alta. Așa se face că vine o altă propunere: se vor creste taxele locale cu 50%.

Deci de la anul, pentru ca românii votează PSD și PNL, vom avea taxe locale mai mari, dar tot fără drumuri, cu mizerie și corupție.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.