Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Anunțul sportivei

2 min read
Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Anunțul sportivei

Simona Halep, locul 3 în clasamentul mondial feminin, a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea devine cel mai recent nume al tenisului mondial de pe lista celor care s-au retras de la JO de la Tokyo.
Românca nu a mai evoluat de la turneul de la Roma, iar de curând s-a retras și de la Wimbledon, competiție unde era campioana en-titre.
Simona Halep era purtătorul de drapel al delegației României la Tokyo.
„Nimic nu mă face mai mândră decât reprezentarea României, dar din păcate, recuparea mea după accidentarea la gambă cere mai mult timp și am luat decizia să mă retrag de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirea ratării Openului francez și a Wimbledonului, decizia de a nu participa la Olimpiadă este incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să revin mai puternică.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

O să privesc și o să-i încurajez pe sportivii români de acasă”, a scris ea pe Twitter.
Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic (COSR) a confirmat.
„Simona Halep nu va participa, nu va fi purtătorul de drapel al României. Suntem foarte triști, știm cât și-a dorit Simona să participe. A dat totul la o parte pentru asta”, a declarat el la Televiziunea Română.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.