Cîțu: Actualul guvern trebuie să rămână la guvernare până în 2028. Altfel banii din PNRR vor ajunge la baronii PSD

1 min read
Cîțu: Actualul guvern trebuie să rămână la guvernare până în 2028. Altfel banii din PNRR vor ajunge la baronii PSD

Distribuie acest articol!
În ziua în care se votează moțiunea împotriva Guvernului său, premierul Cîțu cere Parlamentului să sprijine actuala coaliție de guvernare. El susține că guvernare liberală trebuie să rămână la putere până în 2028 pentru a administra banii din PNRR. „Altfel, este evident unde ajung banii, nu? În buzunarele baronilor PSD”, a spus Cîţu.
„Vă dau ca termen de comparaţie Pib-ul României care este de aproximativ 213 miliarde de lei de euro. În economie intră 175 de miliarde (de euro) cel puţin într-o economie cu un PIB de 213 miliarde de euro. Asta numesc eu veşti fanstastice pentru români în perioada următoare şi un impact pozitiv pentru viaţa lor. Cu o singură condiţie, o condiţie suficientă, necesară şi obligatorie: această guvernare responsabilă şi competentă să administreze aceste resurse până în 2028. Altfel, este evident unde ajung banii nu? În buzunarele baronilor PSD”, a spus premierul Florin Cîţu, în Parlament.
Premierul Florin Cîţu a ţinut să precizeze că „datele EUROSTAT confirmă că în România sunt cele mai ieftine alimente din UE” şi că în aceste condiţii „este şi normal să crească consumul”.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.